Alluring – bento pose by .::Hazeel::. Poses

Alluring – bento pose by .::Hazeel::. Poses is een nieuwe pose in een reeks poses die uitgebracht zijn.
De stoel op de foto wordt mee geleverd en is er in  3 verschillende kleuren, Wit, Zwart of Rood. Dit kun je zelf bepalen door eenvoudig de stoel aan te klikken. Dan krijg je een pop up menuutje voor de kleuren.

De setting zo met Miller was erg relaxt, straalt rust en genieten uit.


Dezelfde setting maar met ander licht en schaduwen bracht bij mij juist een van nieuwsgierigheid.

Nieuwsgierig naar de pose geworden?

Inworld Mainstore: .::Hazeel::. Poses

SLMarketplace store: .::Hazeel::. Poses on SL Marketplace

Ideetjes nodig, gewoon nieuwsgierig of wil je je .::Hazeel::. Poses posten: Flickr group van .::Hazeel::. Poses

 

.::Hazeel::. Poses ~Made It

.::Hazeel::. Poses heeft deze ontzettend leuke pose released. Made It heet de pose.
Ik had meteen al het idee om hem te gebruiken waarbij ik  werd omringt doorallerlei tassen etc. Juist omdat de events in Second Life zich zo ontzettend snel opvolgen en ook vaak tegelijk beginnen waardoor je zelfs als Shop a-holic niet eens meer weet waar te beginnen. Het resultaat vind ik super geworden. En deze foto is dan ook gekozen tot header van mijn engeltalige blogpost.

De pose is een blokje welke je makkelijk in edit kunt nemen voor je erop gaat staan en dan kun je jezelf heel makkelijk positioneren. Ik zie nog veel mogelijkheden voor me met deze pose en ben dan ook erg benieuwd naar jullie creaties die vast in de Flickr groep van .::Hazeel::. Poses terecht gaan komen.

Te koop op SLMarketplace en Inworld Mainstore, en de weg naar de shops en Flickr groep kun je hieronder vinden.

.::Hazeel::. Poses op: SLMarketplace
.::Hazeel::. Poses Inworld: .::Hazeel::. Poses
.
::Hazeel::. Poses Flickr groep: .::Hazeel::. Poses op Flickr

En dan gaat Hazeel poses maken

.::Hazeel::. Deco ’n Stuff blijft ons verbazen, naast alle leuke deco spulletjes zijn de creators begonnen met Bento Poses maken onder de naam .::Hazeel::. Poses

De eerste die ik mocht bloggen is More then Strawberries.

Standing in the Evening Sun
Taking some Strawberries,
I realized how much I Love Strawberries
But when I have to choose
Between Strawberry’s and my Love
I Always Choose Him
Cause I Love Him More then Strawberries

De pose is  in een klein blokje gestopt waar je op mag springen, ik heb dat blokje eerst in edit genomen voor ik erop sprong omdat ik zo de hoogte makkelijk kon bepalen. Daarna beetje rond gedraaid tot ik goed stond.
Het bord in mijn handen is een losse prop (item) die je even add moet doen. Voor mij was hij te groot dus ik heb hem in edit genomen en verkleint. Je kan in onderstaand filmpje zien hoe ik dat deed.

 

 

Shop lekker in de Mainstore:
maps.secondlife.com/secondlife/Kootenay/74/120/3252

Of snuffel in de SLMarketplace store: marketplace.secondlife.com/stores/94353

Directe link naar de Pose op SLMarketplace: More then strawberries

PosEd – You hold my heart in your hand

Een poosje terug zag ik een mooi plaatje waarvan ik dacht dat is een mooie voor een pose. Daarop heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het aan Quistis laten zien met de vraag of dit niet een mooi idee was voor PosEd om te maken.
Quistis was er meteen weg van en is ermee aan de slag gegaan. Op 2 februari heeft ze deze couple pose uitgebracht en ik mag best wel zeggen dat ik hier erg trots om ben.

Voorbeeld plaatje voor Quistis

Zoals we wel weten is de pose in een standaard verwerkt en als je daar samen op gaat staan rezt er automatisch een hart. Door op het hart te klikken krijg je een nieuwe tekst. In totaal zijn er 5 verschillende teksten.

You hold my heart

Inworld: PosEd
SLMarketplace: PosEd on SL Marketplace
Facebook: PosEd op Facebook
Flickr: PosEd op Flickr

Hazeel Deco ’n Stuff Februari release

Hazeel Deco ’n Stuff heeft deze maand naast de Valentijns release nog een geweldige release gedaan.

Dit keer waren het twee decoratie sets, Cozy Console en Barn Low Cabinet, een leuke dresser met texture changer en een nieuwe Groeps Gift.
De sets zijn te koop als full sets maar ook zijn de items los te koop. Matchen wordt steeds leuker op deze manier.
Ik heb bij de Cozy Console zelf wat kleur aangebracht op de muur deco. Dit is weer heel eenvoudig te doen door het in edit te nemen dan Edit Linked of Select Face te kiezen en naar je egen inzicht te kleuren. De Budha heb ik ook een goud kleurtje gegeven toen ik die bij de Barn Low Cabinet plaatste. De boeken horen niet bij de release.

Prim count Cozy Consol:

Muurdeco: 6 prims
Agave (plantje in pot) 2 prims
Budha: 1 prim
Kaarsje: 2 prims
Zilveren ronde Vaas: 2 prims
Kastje: 1 prim

Prim count Barn Low Cabinet:

Schilderij: 1 prims
Grote plant in pot: 3 prims
Hurricane (windlicht): 2 prims
Orchidee: 3 prims
Hanglamp: 2 prims
Kastje: 2 prims

Een grappig en leuk item is de Hanging Dresser. Voor fun of voor als je een kleine ruimte hebt waar geen kast past. Deze Hanging Dresser komt in 2 uitvoeringen. Met kleding eraan hangend en zonder kleding eraan. Ook heeft deze Hanging Dresser lades die open en dicht gaan en een 6 texture changer.
Hij komt met hangende kleding eraan en is dan 7 prims. Kies je voor de bijgevoegde versie zonder kleding eraan is hij 5 prims.

Daarnaast heeft Hazeel Deco ’n Stuff ook nog een geweldig mooie groepsgift. Dus ben je groepslid snel je gift ophalen en ben je dat nog niet dan ook snel naar de Mainshop en lid worden zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste releases en natuurlijk die geweldige groeps gift meenemen.
De groeps gift deze keer is een Love Marquee van 1 prim.

 

Kom snel naar de shop inworld ==> Hazeel Deco ’n Stuff

Of neem snel een kijkje op Secondlife Marketplace ==> Hazeel Deco ’n Stuff

PosEd – Refresh Yourself

PosEd heeft voor het momenteel gaande Ultra event een serie nieuwe poses uitgebracht. PosEd – Refresh Yourself is de tweede pose uit deze reeks die ik blog.

Refresh Yourself komt met een handdoek voor verschillende Mesh Body’s zoals je op de foto kan zien. Ikzelf heb Maitreya en de handdoek zit heel mooi om me heen gewikkelt. Heb hem later ook nog omgehouden en ben ermee gaan zitten en heb geen kiertje of foutje gezien.

Inhoudt pose pakket

Het zoeken voor de in mijn ogen mooiste plek om deze pose tot zijn recht te laten komen was begonnen in de badkamer en eindigde in de InloopKast. Om foto’s te maken moet je echt de tijd nemen om de juiste setting te vinden/maken. Omdat de posestand lekker groot is hoef je niet te priegelen met poseballen en highlights invisible, Dus je kan lekker makkelijk slepen tot je hem goed vind staan. In het menu heb je de optie om de posestand onzichtbaar te maken, als je het menu open laat staan kun je de posestand ook weer makkelijk zichtbaar maken om hem op te pakken of te verschuiven/draaien etc.

Happy Ultra event shopping: Ultra Event

PosEd heeft vanaf nu ook een nieuwe Mainstore en de bijgevoegde landmark brengt je er naar toe.

Inworld: PosEd
SLMarketplace: PosEd on SL Marketplace
Facebook: PosEd op Facebook
Flickr: PosEd op Flickr

Hazeel Deco ’n Stuff Valentijns dag 2018

Hazeel Deco ’n Stuff heeft dit weekend een mega release gedaan voor Valentijnsdag en er zit echt wel iets voor je bij om je Valentijn of jezelf mee te verwennen.

Happy Hazeel Deco ’n Stuff dans

Voelde voor mij als jarig aan, zoveel om uit te pakken en te bewonderen.

En toen begon het decoreren, een geschikt plaatsje zoeken voor al die leuke spulletjes om daarna foto’s ervan te kunnen maken.

Zoals we al weten is het low prims (Deze release 1-4 prims per item) bij Hazeel Deco ’n Stuff dus ook voor de mensen die het met minder prims moeten doen of nu al gillen dat ze niet veel prims meer over hebben, geschikt om te plaatsen in hun huis, hut of doos.

Onder de foto’s staan de namen, de hoeveelheid prims per item en beknopte beschrijvingen.

In de Mainstore en op Marketplace kun je nog meer leuke dingen vinden die voor Valentijnsdag of andere leuke gelegenheden gebruikt kunnen worden. Ik heb zelf in de eerste foto de vaas met tulpen erbij staan van Hazeel Deco ’n Stuff. De tulpen zijn in verschillende kleuren te krijgen, ik heb de witte naar eigen inzicht een kleurtje gegeven. En bij de Valentine Treats staat de Pink Champagne van Hazeel Deco ’n Stuff, er zit ook een chocolade box aan vast die heb ik onzichtbaar gemaakt voor deze foto.

Bij Hazeel Deco ’n Stuff weet je zeker dat je een leuke verrassing voor je Valentijn of voor jezelf kunt vinden.

Kom snel naar de shop inworld ==> Hazeel Deco ’n Stuff

Of neem snel een kijkje op Secondlife Marketplace ==> Hazeel Deco ’n Stuff

Nieuwe pose van PosEd

PosEd Poses heeft afgelopen week 5 poses uitgebracht welke vanaf 15 januari 2018 op Ultra event te koop zullen zijn.

Voor mij was de Family pose Cozy Story Time nu eens een hele leuke om samen met mijn Second Life dochter uit te proberen en ik kan je zeggen dat we er zeer blij mee zijn.

De pose is geschikt voor één ouder en 1 of 2 kinderen. Mogelijk is er een beetje adjusten nodig maar dat is zo gedaan met het handige menu. Na het adjusten kun je de pose standaard hide (verbergen) ook via het menu en blijft het kussen over waar je op zit. Het boek komt net als het zit kussen automatisch te voorschijn als je op de pose stapt en kun je in positie brengen zoals je het zelf wenst.

Hier kun je Ultra Event vinden.

PosEd heeft vanaf nu ook een nieuwe Mainstore en de bijgevoegde landmark brengt je er naar toe.

Inworld: PosEd
SLMarketplace: PosEd on SL Marketplace
Facebook: PosEd op Facebook
Flickr: PosEd op Flickr

High Friendship by PosEd

PosEd heeft een leuke pose waar je op de schouders van iemand kan zitten. Higher Friendship heet deze pose.

Wij kozen ervoor om hem in de zee te plaatsen. Dit kan eenvoudig omdat PosEd geen poseballen gebruikt maar een pose standaard. Deze pose standaard kun je naar believen hiden of shown houden. Je kan dan ook heel eenvoudig adjusten (aanpassen) zodat de pose mooi past.

Saved From Drowning and Sharks

 

Inworld: PosEd
SLMarketplace: PosEd on SL Marketplace
Facebook: PosEd op Facebook
Flickr: PosEd op Flickr

~SenZ~

~SenZ~ a place to be SenZual.

~SenZ~ is een hele mooie plek om te zijn, of je nu alleen bent of met meer. Contact krijg je er meestal wel en als je meer wilt is die mogelijkheid er ook.
~SenZ~ is een plek waar je erotische dromen waar kan maken, maar je kan ook heel eenvoudig op het strandbedje liggen een gesprekje voeren, kijken en/of bekeken worden. Met een speciale tag en toestemming van het management, mogen er foto’s gemaakt worden, maar absoluut nooit zomaar en zonder toestemming.
Op de landingsplek zijn verschillende borden die je de wegwijzen en ook de belangrijke regels over ~SenZ~  vertellen.

De eigenaren zijn Stellie en Robbie Eel en ruim twee jaar geleden vatte zij het plan op om iets moois te plaatsen waar mensen hun droom waar konden maken. Geen ordinair gebeuren maar iets met style en flair. Voor vrijwel iedereen. Dat is ze dan ook heel goed gelukt.

Vandaag wil ik iets vertellen over de Private Room en begin dus gelijk hoog in de lucht, bijna 3000 meter.
De Private Room is voor members only, je kan er als member gewoon heen of je kan hem boeken voor half uurtje of uurtje en dat kun je door een heen/weer tp verlengen.

In de Private Room zijn verschillende dingen die je kan ontdekken, alleen, met je partner of met meerdere mensen.
Zo staat er een sequence couple danspaal en een prachtig bed met vele opties. Er staat nog meer wat ook absoluut de energie waard is om te ontdekken.

Ikzelf vind het leuk om soms foto’s te maken en met toestemming van de eigenaren en zonder anderen lastig te vallen heb ik meteen de Private Room met reserveren kunnen testen. Dit is zeer goed bevallen.  Heb er een aantal foto’s gemaakt en daarvan één in dit blog geplaatst en op mijn Flickr pagina gezet en in de ~SenZ~ Flickrgroep.
Ik zeg dus twijfel niet langer, wordt lid bij  ~ SenZ ~ en ga het beleven. De Private Room kost je op het eenmalig member worden na niets en dat geeft je gelijk nog meer voordelen want er is bijvoorbeeld ook nog een Gym en een Spa in de lucht op ~ SenZ ~.

Via deze landmark kun je  ~SenZ ~ bereiken: http://maps.secondlife.com/secondlife/SenZ/124/107/25

En het gezegde luid: ” What happens at ~SenZ~, Stays at ~SenZ~”