Linden Lab, Uitleg

Email voorkeuren wijziging

Persoonlijk ben ik erg blij met deze nieuwe optie. Eindelijk na ruim 14 jaar Groep spams in de mail kun je na 15 december allemaal kiezen voor alleen ims in je email of ook notices. Zal mijn mail ineens opgeruimd blijven 🙂

Vandaag heeft Linden Lab het volgende bekend gemaakt.


Happy December!

Binnenkort zullen we een optie toevoegen bij de email notificatie voorkeuren. Op dit moment kun je ervoor kiezen om IMs in je email te ontvangen als je niet online bent. Er zal nu een extra instelling worden toegevoegd zodat je kan kiezen of je ook Groeps notices in de email wilt ontvangen.

Deze instelling wordt verplaatst van de Viewer preferences naar je Second Life account https://accounts.secondlife.com/change_email. Een geverifieerd email adres is verplicht om deze berichten te kunnen ontvangen.

Email Settings Second Life Website

Deze aanpassing wordt in stappen doorgevoerd. Als je de instelling hebt gewijzigd duurt het ongeveer 2 weken voor je het merkt.

Standaard staat de optie voor Groeps notices in je email ontvangen uit. Als je de Groeps notices in je mail wilt blijven ontvangen moet je dit dus zelf aanzetten in je account op de website.

Deze aanpassing komt op verzoek van de community en Residenten die Groeps notices als Spam hebben aangemeld. We willen de emails voor de Residenten zo relevant en nuttig mogelijk houden.

Als het volledig uitgerolt is op 15 december 2021 hebben Residenten dus de optie om te kiezen voor alleen offline IMs in de email te ontvangen, of alleen Groeps  notices of beide.
Voorheen kreeg je als je de optie offline communicatie aan had gevinkt zowel IM’s als Groeps notices in je email. Je ontvangt alleen nog  Offline IMs als je die optie had aangegeven in het verleden maar dus geen Groeps notices meer tenzij je dat zelf aanpast.

De optie zal vanaf 8 december 2021 voor iedereen zichtbaar zijn maar sommige nieuwe instellingen zullen pas 15 december 2021 toegevoegd zijn. Als een Resident niet expliciet ingeschreven is voor Offline Groeps Notificaties voor 15 december 2015 zullen zij die vanaf die dag ook niet meer ontvangen. Elke aanpassing in je settings gemaakt door jou na 15 december 2015 zal meteen ingaan.

Als een Resident Offline communicatie niet heeft aangevinkt zal die setting ook niet veranderen.

Het Officiele bericht van Linden Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *