Linden Lab

Beleidswijziging betreffende Gacha’s

Belangrijke update betreffende gacha’s in Second Life.
Ik vertaal het zojuist gepubliceerde schrijven van Linden Lab voor jullie en voeg de link naar het originele Engelstalige bericht onderaan.

Vanwege een veranderend regelgevend klimaat hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om een ​​zeer populair verkoopmechanisme voor inhoud in Second Life stop te zetten. Het staat algemeen bekend als ‘gacha’ en wordt gedefinieerd door een op toeval gebaseerde uitkomst als gevolg van een betaling.

We weten dat makers hun inhoudsreleases ver van tevoren plannen en hun producten moeten aanpassen, dus om de impact op de getroffenen te beperken, geven we een respijtperiode van 30 dagen, tot middernacht SLT op 31 augustus. Na die tijd, is het verkopen van inhoud via gacha-machines niet langer toegestaan ​​in Second Life. Handhaving start pas op 1 september, na die datum zal een misbruikrapport voor ‘schending van het gokbeleid’ de voorkeursmethode zijn om deze inhoud aan Linden Lab te melden.

We blijven verkopen toestaan ​​waarbij een betaling wordt gedaan voor een bekend artikel, wat betekent dat artikelen die als “gacha” zijn gekocht, opnieuw mogen worden verkocht zolang de koper van tevoren het artikel en de hoeveelheidweet die hij/zij zal ontvangen. We zullen natuurlijk nog steeds fatpacks en andere momenteel toegestane distributiemechanismen toestaan.

We hebben deze beslissing niet lichtvaardig genomen en we begrijpen dat dit zowel makers als organisatoren van evenementen en zeker de shoppers zal beïnvloeden! We kijken uit naar leuke creatieve manieren van betrokkenheid die daarvoor in de plaats zullen komen.

We realiseren ons dat deze aankondiging de community met vragen zal achterlaten. Daarom kun je met vragen en opmerkingen terecht op dit forumthread. Deze zal worden gecontroleerd en we zullen alle gerelateerde vragen daarin beantwoorden.

*Originele Bericht van Linden lab

~Toya~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *