Linden Lab

Meer prims sinds deze week (3 April 2024)

Net bekend gemaakt door Linden Lab op hun Blog

Natuurlijk hebben we dezelfde maximale hoeveelheid prims als altijd, echter heeft LL een aanpassing gedaan waardoor er een positieve verandering in je huidige nog te gebruiken prims aantal is gekomen, dit kan je zien in: World – Parcel Details – Objects.
Lees hier het vertaalde blog van LL:

Als beloofd in onze PBR aankondiging vorig jaar – toen de Rolling Restarts werden uitgevoerd, hebben we toegestane Land Impact veranderd door het Downloadgewicht van mesh met 15% verlaagd voor heel Second Life!
Omdat een groot deel van Second Life tegenwoordig uit mesh-inhoud bestaat.
Iedereen die land bezit of huurt in Second Life zal nu dus zien dat je meer prims over hebt dan gisteren voor de Rolling restarts.

Hoe kun je zien of jouw objecten inderdaad zijn aangepast door deze nieuwe setting van Linden Lab?
Rechtermuis klik op een object dat je wilt inspecteren, dan kies je edit en dan kan je click more info aanklikken om het huidige download gewicht te zien.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om Residenten eraan te herinneren dat deze aanpassing kosteloos wordt gegeven en bedoeld is om eventuele extra Land Impact te helpen compenseren die wordt uitgegeven aan handmatig aangepaste reflectiesondes en -lichten, en natuurlijk in afwachting van de komende Mirrors-release.

Landimpact is een eindige hulpbron, rezz verantwoordelijk!

Het originele engelse blog kan je hier vinden: https://community.secondlife.com/blogs/entry/15325-increased-land-impact-allowance-is-here/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *