Linden Lab, Uitleg

Wijziging van aankoopkosten Linden Dollars met ingang van 22 april 2021

Update infrastructuurinvesteringen: wijziging van aankoopkosten Linden Dollars met ingang van 22 april 2021.

Het is een druk en opwindend 2021 voor Second Life met een aantal belangrijke verbeteringen, met name onze recente overgang naar de cloud servers van Amazon.
Ons team is enthousiast om door te gaan met het leveren van betere prestaties en voortdurende verbeteringen om Second Life nog beter te maken.

Ons doel is simpel: het plezier van huidige Residenten vergroten door dingen sneller, soepeler en interessanter te maken.

We zien een toename van de activiteit in-world, dus we hopen dat al onze investeringen hun vruchten beginnen af ​​te werpen.
Momenteel zijn we bezig met:

  • Investeren we in onze infrastructuur om de snelheid en cadans van updates verder te verbeteren
  • Revisie van de onboarding-ervaring voor de nieuwste bewoners
  • UI opschonen
  • Ontwikkeling van nieuwe marketinginitiatieven en entertainment partnerschappen om groei te stimuleren
  • Voorbereiden op SL18B
  • Minder glamoureus maar daarom niet minder cruciaal is ons voortdurende en groeiende werk om ervoor te zorgen dat aan meerdere wettelijke vereisten wordt voldaan

We hebben tijd besteed aan het zoeken naar manieren om de kosten zo te beheren dat de algehele last voor onze Residenten tot een minimum wordt beperkt.
We besloten veel van de kosten op ons te nemen en een deel ervan te verdelen door een wijziging aan te brengen in de “aankoopkosten” van de Linden Dollar.

Met ingang van 22 april 2021 wordt het huidige vaste aankooptarief van $ 1,49 vervangen door een aankoopvergoeding van 7,5% (met een maximum van $ 9,99) die wordt toegepast op het totale bedrag aan Linden Dollars dat bij elke transactie is gekocht. Het minimum van $ 1,49 blijft nog steeds van toepassing.

Dit heeft invloed op het minste aantal transacties en stelt ons nog steeds in staat om een ​​deel van de kosten voor upgrades naar onze wereld te compenseren.

Raadpleeg de veelgestelde vragen en uitleg hieronder voor meer informatie en context over deze wijziging. Neem voor verdere vragen deel aan het gesprek op onze engelstalige communityforums.

KOOP KOSTEN FAQ (FAQ = Frequently Asked Questions – Veel gestelde vragen)

V: Welke invloed heeft dit op de kosten van mijn Linden Dollars aankopen?
A: Het hangt af van de grootte van uw Linden Dollars aankoop bij elke transactie. We hebben ervoor gezorgd dat de meeste losse aankopen helemaal niet veranderen.

Voor kleinere Linden Dollars aankopen (ongeveer gelijk aan ongeveer $ 20 USD of minder*) zullen de kosten niet veranderen, aangezien het nieuwe minimumtarief van $ 1,49 gelijk is aan de kosten die nu al worden berekend. Dus tot ongeveer $ 20 USD veranderd er niets.

Nog een voorbeeld: bij een aankoop van L$ 10.000 á ongeveer $ 40 USD* wordt $ 3 “koopvergoeding” in rekening gebracht (gelijk aan 7,5% van $ 40).

Voor grotere Linden Dollars aankopen (ongeveer $ 139 of hoger *), zal de vergoeding van 7,5% in één enkele transactie maximaal $ 9,99 bedragen. Hier  is dus wel een verandering want tot 22 April 2021 betaal je voor de hogere aankopen ook ‘slechts’ $ 1,49 USD aankoop.

V: Hoe weet ik wat de exacte transactiekosten zijn die in rekening worden gebracht voordat ik de aankoop doe?
A: De transactiekosten zullen duidelijk zichtbaar zijn op de Buy L$ -pagina op de Second Life Website.

De onderstaande afbeelding toont u een voorbeeld van waar u de transactiekosten kunt zien voordat de aankooptransactie is voltooid:


U zult zien dat de transactiekosten van 7,5% automatisch worden berekend wanneer u het aantal Linden Dollars dat u wilt kopen verhoogt of verlaagt.

V: Worden de kosten duidelijk weergegeven in mijn transactielogboek of factuur?
A: Ja! U ziet een speciale regel op zowel uw factuur- als transactielogboek voor uw “LindeX-transactiekosten”.

Hier ziet u hoe het eruit zal zien in uw transactielogboek:

Zo ziet het eruit op uw factuur:



V: Wanneer wordt het nieuwe tarief voor de transactiekosten van kracht?
A: Het nieuwe tarief voor transactiekosten gaat in op 22 april.

V: Zijn deze transactiekosten ook van toepassing op de verkoop van Linden Dollars?
A: Nee. Deze wijziging is alleen van toepassing op Linden Dollar aankooptransacties. Er zijn geen wijzigingen of nieuwe kosten toegevoegd aan andere Second Life transacties (zoals het verkopen van Linden Dollars).

* Disclaimer:
de werkelijke dollarwaarde kan variëren afhankelijk van de LindeX-wisselkoers. Uw bestelling zal automatisch overeenkomen met de geldende wisselkoers op het moment van de transactie. Deze schattingen zijn correct op het moment van dit blogbericht, maar de waarde kan worden gewijzigd.


Origineel Engels bericht: Second Life Community Blog 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *