Linden Lab

Second Life Email Verificatie

Sinds afgelopen week lees je het in vele groepen en wordt je bij het inloggen in Firestorm gevraagd om je email adres te verifiëren in je Second Life account. Waarom is dat eigenlijk?

In Second Life zijn er veel groepen, merken, objecten, maar ook offline berichten c.q. IM’s etc. die jou via een email bereiken.
Meestal heb jezelf aangegeven dat je dat graag wilt dus is er ook geen probleem mee.
Waar wel een probleem mee is is dat veel mensen hun email adres al dan niet bewust foutief hebben opgegeven met als gevolg dat er via de servers van Linden Labs veel mail verkeer gaat dat niet aankomt. Deze verstuurde mail geven error waardoor ze mogelijk ten onrechte als spam worden weggeschreven door diverse spam detectors en netwerk providers (Ziggo, KPN etc.) en dus geblokkeerd worden.

Om dit probleem op te lossen is Linden Labs bezig om alle foute email adressen te verwijderen. De komende maanden zal dit plaats vinden. Email adressen die niet geverifieerd zijn zullen geen email meer kunnen ontvangen uit Second Life.

Uiteraard willen we wel mail blijven ontvangen van Second Life en Linden Lab en daarom moeten we ons email adres dus verifiëren.
Dit doen we op de volgende manier:

  1. Je gaat naar www.secondlife.com
  2. Je logt in
  3. Je gaat naar account
  4. Je kiest daar in het rijtje Change Email Adress
  5. Je ziet daar je email adres staan met allerlei sterretjes erin en daar achter staat Verify of Verified zoals op onderstaande plaatjes
  6. Zie je Verify staan dan klik je daar met je muis op en krijg je een notificatie dat er een mail naar je email wordt gestuurd met een aanklik link
  7. Je gaat naar je opgegeven Email adres en klik die link aan en dan wordt je doorgestuurd naar je Second Life account en zie je staan dat je Email adres verified is
  8. En klaar ben je.

Heb je meerdere avatars en meerdere Emailadressen in gebruik dan zal je dat dus voor al die verschillende accounts moeten doen om  Email te kunnen blijven ontvangen van Second Life.

Ik zeg ==> Doen even om problemen te voorkomen omdat berichten je niet meer bereiken 😉

Wil je het Originele bericht lezen dan kan dat  bij ==> Linden Labs
En Second Life’s beroemste blogger ==> Inara Pey heeft er ook een blog over geschreven.

Verified en klaar

~ Liefs,
Toya ~

 

 

 

 

1 thought on “Second Life Email Verificatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.