Belevenissen

Fotoshoot bij Skip Staheli

Zo ongelooflijk blij verrast met deze foto!
 
Ik had de veiling gewonnen met SSL, eigenlijk was het een geintje, Ik tegenover Robbie opbieden. Skip is het meer dan waard zei iedereen steeds en ik dacht alleen maar… al zou mijn bijdrage maar een klein beetje kunnen meehelpen in onderzoek en ondersteuning bij kanker dan is dat mooi.

Skip kon ik niet, zijn foto’s ook niet.

In de laatste 3 seconden kaapte ik de veiling voor Robbie zijn voeten weg. Wat een lol hadden we, ja ik rolde bijna van de stoel af en ik denk met mij nog wel een paar mensen.
Van Quistis kreeg ik een box en zij sprak met Skip verder af dat we zouden gaan contacten met elkaar.
Met Skip zijn partner Delinda ben ik in de loop van het voorjaar begonnen contact te gaan leggen en hebben we een definitieve afspraak gemaakt.
 
In mei was het dan zover, ik was harstikke zenuwachtig, nog gekeken of mijn avi in verhouding was, mijn oren en ogen recht. Je kent het wel dat gesleutel aan jezelf (waarvan we allemaal wel zoiets hebben van kon dat in rl ook maar), welke kleren aan, welk kapsel, past alles wel bij elkaar etc. en na een laatste inspectie samen met Stellie was het zover.
 
Ik kreeg een tp van Skip en we kletste gezellig over van alles en nog wat en Skip maakte intussen foto’s.
Na een poosje zei hij dat het goed was en dat hij me zou contacten zodra hij ermee klaar was.
 
Vandaag werd mijn wachten en geduld meer dan beloont, ik zag een mailtje met een download. Dus snel gedownload en gekeken…. en toen viel ik bijna van de stoel, zag dat ik het was maar jeetje…. sprakeloos.
Ik kan nu ook zeggen dat ik Skip ken en ook dat het meer dan waard is! Als je een fotoshoot overweegt dan kan ik Delinda en Skip meer dan aanbevelen.
Mega trots op de foto en super blij dat ik met mijn bijdrage een beetje kon helpen met onderzoek en ondersteuning bij kanker.
Toya Bailey~Precious little butterfly…..
Liefs,
Toya

2 thoughts on “Fotoshoot bij Skip Staheli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *