Shop Blogs

PosEd – Refresh Yourself

PosEd heeft voor het momenteel gaande Ultra event een serie nieuwe poses uitgebracht. PosEd – Refresh Yourself is de tweede pose uit deze reeks die ik blog.

Refresh Yourself komt met een handdoek voor verschillende Mesh Body’s zoals je op de foto kan zien. Ikzelf heb Maitreya en de handdoek zit heel mooi om me heen gewikkelt. Heb hem later ook nog omgehouden en ben ermee gaan zitten en heb geen kiertje of foutje gezien.

Inhoudt pose pakket

Het zoeken voor de in mijn ogen mooiste plek om deze pose tot zijn recht te laten komen was begonnen in de badkamer en eindigde in de InloopKast. Om foto’s te maken moet je echt de tijd nemen om de juiste setting te vinden/maken. Omdat de posestand lekker groot is hoef je niet te priegelen met poseballen en highlights invisible, Dus je kan lekker makkelijk slepen tot je hem goed vind staan. In het menu heb je de optie om de posestand onzichtbaar te maken, als je het menu open laat staan kun je de posestand ook weer makkelijk zichtbaar maken om hem op te pakken of te verschuiven/draaien etc.

Happy Ultra event shopping: Ultra Event

PosEd heeft vanaf nu ook een nieuwe Mainstore en de bijgevoegde landmark brengt je er naar toe.

Inworld: PosEd
SLMarketplace: PosEd on SL Marketplace
Facebook: PosEd op Facebook
Flickr: PosEd op Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *