Linden Lab

Bericht van Linden Labs 29-8-2017

Hoi daar,

ik kreeg vandaag een email van Linden Lab (velen van ons met een geverifieerd email adres ook) en dacht:” laat ik die eens vertalen voor jullie”.
Het is altijd fijn om te weten wat de Lindens zoal doen buiten alle onderhoud en reparaties waar menig op moppert.
Ik weet niet anders en al baal ik wel van een vandaag instabielere Second Life dan dat die gister was, ik doe het er mee omdat in die ruim 10 jaar dat ik in SL woon het echt erger is geweest dan wat we nu meemaken. Uiteindelijk komt het altijd weer goed, ook al duurt het soms wat langer dan de andere keer. Elke verbetering heeft nu eenmaal zijn kinderziektes.

Maar goed, de vrije vertaling van de mail die Linden Lab vandaag verstuurd heeft:

Beste Second Life Residenten,

Het is een geweldige zomer bij Linden Lab. Second Life vierde zijn 14de verjaardag en kort daarna opende we Sansar’s Creator Beta voor de wereld.
Tevens zijn we erg blij aan te kunnen kondigen dat we een aantal investeringen in Second Life en zijn gemeenschappen gaan doen. Deze zijn onder andere bij onze technische ondersteuning, klanten ondersteuning, betaal systemen en upgrades en klantenonderzoek.
We hebben vele miljoenen gebudgetteerd (Amerikaanse Dollars, niet Linden Dollars…) voor het komend jaar om Second Life nog beter te maken en we houden iedereen op de hoogte van de verbeteringen als we ze invoeren (of er voor).

De bereikte mijlpaal deze zomer heeft ons allemaal een kans gegeven te kijken naar hoe sterk de Second Life gemeenschap is, wat een ongelooflijke geschiedenis Second Life tot nu heeft geschreven en dat er een waanzinnige mooie toekomst voor de virtuele wereld en zijn Residenten ligt.

Meer dan 14 jaar hebben jullie mooie ervaringen gemaakt, zijn er vele diverse gemeenschappen ontstaan, dierbare relaties, een bloeiende economie, prachtige kunst, geweldige evenementen en allerlei wonderbaarlijke creaties.
Jullie hebben deze wereld gemaakt, en wij zijn er trots op  het platform en de gereedschappen te kunnen geven zodat jullie dit kunnen doen. Wij van Linden zijn elke dag opnieuw verbaasd te zien wat jullie hebben gecreëerd en we willen jullie laten weten dat we jullie inzet en liefde voor Second Life delen.

Hier zijn een paar dingen die jullie al snel van ons kunnen verwachten:

  • We zijn hard aan het werk om de Second Life infrastructuur te upgraden en te verhuizen naar de cloud. Dit brengt een hoop mogelijkheden voor Residenten met zich mee. Tevens geeft het ons, als team, de mogelijkheid, buiten alle vele andere zaken, om Second Life beter werkend te maken voor Residenten over de hele wereld. Ook kunnen we nieuwe producten introduceren met een flexibelere prijs.

 

  • We werken aan verschillende functies om de waarde van Premium-abonnementen te verhogen. Nog onlangs maakte we het mogelijk voor Premium Residenten om met voorrang toegang te krijgen tot bijna vol evenementen. Binnenkort hebben we weer geweldig nieuws voor onze Premium Residenten.

 

  • We bouwen aan een serie geweldige extenties voor Windlight (codenaam EEP!), dit geeft waarde en flexibiliteit. Deze Windlight settings zullen dan ook verhandelbare onderdelen zijn.

 

  • We zijn bezig met een extensie aan het animatie systeem (codenaam: Animesh) dat er voor zorgt dat non-avatar objects de betere en sterkere skelet animaties die we vandaag de dag bij de avatars zien, kunnen gebruiken. Ook staan er meer veranderingen voor creators en verkopers geplant later dit jaar.

 

  •  Ook komen er nieuwe ervaringen en evenementen aan. Een geweldig nieuw grid-wide spel wordt binnekort gelanceerd! Het team kan haast niet wachten om de details met jullie te delen, nog een paar daagjes dan is het zover. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een geupdatet Halloween Haunted Tour met nieuwe spooky geweldige events om dit te vieren.
    En om absoluut niet te vergeten, we worden volgend jaar 15 jaar – SL15B baby! Dat is echt een ongelooflijke mijlpaal en we kijken er naar uit om met jullie samen te werken  om een geweldig feest te maken.

 

Lang leve Second Life en lang leve het creatieve proces in de geweldige werelden die jullie hebben gemaakt. Dank jullie wel voor het vullen van Second Life met jullie creaties en gemeenschappen de afgelopen 14 jaar. Op naar vele, vele jaren erbij.

Met vriendelijke groet,

Ebbe Linden, CEO & het Second Life Team

Bron: Originele mail van Ebbe Linden

2 thoughts on “Bericht van Linden Labs 29-8-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *