Shop Blogs, Tips, Uitleg

Nieuwe Ogen

Zie ik zomaar ineens een bericht op Facebook voorbij komen over nieuwe ogen met een Catwa Applier hud van Euphoric.
En ja je raad het al, mijn aandacht was getrokken en toen ik het vervolg bericht op Facebook voorbij zag komen dat de ogen klaar waren en in de verkoop was ik onderweg om ze op te zoeken in de shop van Euphoric op SecondLife Marketplace.

Zelf heb ik al heel lang ogen van Ikon , volgens kenners de mooiste mesh ogen in Second Life. En ik moet zeggen, ja ze zijn echt super mooi en je hebt erg veel verschillende mogelijkheden bij Ikon.
Maar ja, nieuws proberen wil ik ook wel en ik was toch al bezig dus dit kon er ook nog wel bij 😉

Ikon

De ogen zijn een beetje prijzig dus wil je de gok niet nemen doe dan eerst de Demo aanschaffen zodat je kunt kijken of het iets is voor je.

Na het uitpakken zag ik in het mapje verschillende zaken staan.

Het mapje van Euphoric

Eerst de Catwa  Catya ogen  ingedaan en de Ikons in het nachtkastje gelegd en toen de Hud aangedaan.
Eerste wat me opviel was dat de Catwa Catya ogen best achterin de kassen liggen en ik kreeg ze op geen enkele manier goed dus maar zo gelaten en eens gekeken wat de Applier deed. Je kan kiezen welk oog je kleurt dus dat was wel grappig.

Catwa Catya ogen met Applier

In het mapje zitten ook gewone mesh ogen dus de Catwa Catya ogen in een doosje gedaan en ver weg gestopt en de mesh ogen van Euphoric ingedaan. Oeps dat zat niet helemaal goed, eerst even editten. Het fijnste is als je ze tegelijk in edit neemt. Je klikt eerst met rechts op het ene oog en in het taart menu kies je edit. Dan druk je shift in en selecteer je het andere oog erbij. Dan kun je ze tegelijk op de juiste positie plaatsen. Met het rode pijltje schuif je ze zo in de oogkassen.

De Catwa Applier had ik intussen al af gedaan want daar kon ik de Euphoric mesh ogen niet mee aanpassen. Er zit apart een Color Hud bij voor de mesh ogen. Bij deze HUD kan je niet kiezen voor ene oog blauw en andere bruin maar dat mag de pret niet drukken. De ogen zijn standaard groen. Na even getest te hebben heb ik mijn blauwe kleur gekozen en ik moet zeggen dat ze eigenlijk wel mega gaaf zijn. En met die 8 kleuren hud kun je een eind vooruit.

Ik heb ook even het verschil bekeken tussen de Ikon en Euphoric en ben eigenlijk wel benieuwd welke jullie nu mooier vinden.

Links Ikon, Rechts Euphoric

Liefs,
Toya

2 thoughts on “Nieuwe Ogen

  1. Mooie ogen, al vind ik persoonlijk de ikon ogen mooier 😉

    volgens mij mogen de pupillen ook nog wel een tikje naar elkaar toe, maar ik ben geen kenner.. en als ik het hele verhaal zo lees blijf ik voorlopig bij nieuwe ogen uit de buurt, want dat kost mij minstens een week om goed te krijgen !

    1. haha ik heb momenteel de euphoric. Vind ze erg mooi eigenlijk wel.

      Klopt dat ze nog niet goed gecentreerd waren. Ging nu ook om de kleur etc. Intussen is dit uiteraard wel gedaan.

      Ennn valt best wel mee hoor Josje heeft ook Ikon ogen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *