Shop Blogs

Shop Events

FaMeshed, Uber, The Arcade, Chapter Four, Fantasy Fair, Mens Dept, Kustom9, Collabor88 zijn zomaar de meest bekende Shop Events in SecondLife.
Deze events zijn beperkt geopend (ongeveer 3 weken maximaal en verschilt per event). Zeer gerenomeerde designers brengen hier de meest prachtige creaties uit.

Het is ook altijd een drukte van belang de eerste dagen, vaak duurt het dan ook een poos eer je op de sim kan komen. Maar dan is het ook echt wel feest.
Vergeet niet om je virtuele knip gevuld te hebben, niet vanwege de bedragen die gevraagd worden maar omdat je echt akelig hebberig wordt van al dat moois.

Als ik kijk naar mijn inventory hoe die afgelopen weekend weer aangevuld is dan schrik je je rot maar blij dat ik ermee ben hahahaha.
Je ziet ook steeds meer verbetering in de mesh items. Kleding dat gedetailleerder wordt, objecten die ‘schandalig’ gedetailleerd en mooi zijn en minder prims bevatten.
Als je beetje bij wilt blijven is het zeker een aanrader om een of al deze events te bezoeken. Zo vind je ook weer leuke nieuwe shops omdat er altijd wel een nieuwe designer bij zit.

Om op de hoogte te blijven kun je je op Facebook, Flickr, Pinterest en Twitter abonneren bij verschillende groepen maar ook Inworld kun je dat doen alleen kost dat weer een groep en als je daar net als ik geen van over hebt zijn deze opties echt heel goed en kun je ook meteen de plaatjes erbij bewonderen om in de stemming te raken.

Hier zijn een aantal Landmarken naar diverse Events. Hou in de gaten dat een aantal (nog) niet geopend zijn en een aantal wel geopend maar dat de sims vol kunnen zijn.
Veel shop plezier 😉

The Arcade http://maps.secondlife.com/secondlife/The%20Arcade/67/132/32
FaMESHed  http://maps.secondlife.com/secondlife/FaMESHed/153/124/3493
Kustom9  http://maps.secondlife.com/secondlife/Mingle/125/75/26
Uber  http://maps.secondlife.com/secondlife/Uber/138/129/27
Collabor88  http://maps.secondlife.com/secondlife/8%208/62/204/1089
The Mens Dept  http://maps.secondlife.com/secondlife/TMD/122/182/22
Chapter Four http://maps.secondlife.com/secondlife/Dreamlove/87/132/1236

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *