DJ zijn in SL

Een nieuw jaar brengt nieuwe stappen voor mij als DJ in SecondLife

Afgelopen 2014 heb ik een aantal knopen door gehakt na Serious Request in SecondLife 2014. Wat een super feest was dat weer. Met mekaar en voor een ander die we niet kennen, die geen naam heeft maar die we wel een helpende hand konden bieden. Serious Request staat voor zo ontzettend veel, saamhorigheid, inzet, gezelligheid, gekkigheid en meer dat ik niet onder de juiste woorden kan brengen. Emoties gaan alle kanten uit.

Sinds een half jaar draai ik  alweer twee keer in de week en dat bevalt heel goed echter had ik niet meer het gevoel op de juiste plek te zitten bij de Jukebox. ClubNL was er mee gestopt maar ik draaide als enige nog wel op woensdagochtend via de Jukebox. Intussen werd ik door Quistis Shippe, de eigenaresse van The Quest Qlub een paar keer gevraagd of ik ook bij haar wilde komen draaien. Daar heb ik lang over na gedacht. Het willen was er wel maar het is toch eng als je je vleugels gaat uitslaan. Wat sta je te wachten? Wat voor mensen komen er? Kan ik nog gewoon mezelf blijven? Wat voor Club is het? Enz. Ik wilde niet in een negatief gebeuren terecht komen en ook niet in een strip club. Uiteindelijk met duidelijke afspraken in september 2014 begonnen op donderdagavond 21:00 uur Europese tijd in The Quest Qlub. Geen dag spijt van gehad, het was even aftasten maar het ging feitelijk helemaal vanzelf. De mensen kwamen, bekende en nieuwe mensen. Verzoekjes, heel veel verzoekjes. Ik heb geen playlist nodig want de mensen vragen de hele avond door allerlei heerlijke muziek aan.

Intussen ging ik me dus steeds minder op mijn plek voelen bij De Jukebox en tijdens SR2014 werdt het me helemaal duidelijk. Ik moest stoppen bij de Jukebox. Dat was erg eng, de plek waar ik een 3tal jaar enorm veel plezier had gehad, maar ook minder leuke dingen had meegemaakt de rug toekeren was niet makkelijk. Uiteindelijk op 31 december 2014 was daar de laatste draaiochtend.

The Quest Qlub heb ik ruim 1 jaar mogen draaien echter hebben de eigenaars door drukte in RL moeten beslissen om alleen nog bij gelegenheid open te zijn. Daardoor was ik toch weer ineens zonder draaiplekje. Toen begon het te kriebelen. Een eigen club was daar de logische stap. De plannen begonnen steeds meer te vormen. Het moest wel anders worden dan de meeste clubs zijn maar waar wel gezelligheid voor iedereen bovenaan staat. Gina Riddler en Daan Shuffle hadden ook het idee en voor ik het wist hadden we Club Bash opgericht.

Sinds the Quest Qlub draai ik op de stream van Edwin Hoorenbeek. Elke avond is er in Club Bash een DJ en Host voor de nodige gezelligheid en op de donderdagavond kun je met mij en Peetje mee feesten vanaf 21:00 uur in Club Bash  en/of meeluisteren via mijn webpagina: Meeluisteren en Verzoekjes doen
Er is een verzoekjesformulier om je verzoekje in te dienen en verder geen toeters en bellen op deze pagina zodat het voor iedereen overzichtelijk en eenvoudig te handelen is.

Ik voel me zeer thuis als eigenaar en DJ van Club Bash en ga daarnaast verder met mijn vleugels uitslaan als gast DJ bij onder andere ~SenZ~, en ook lekker door leren met wat ik allemaal nog meer moet weten over DJ-en zodat ik veel mensen blij te mag maken met muziek en gezelligheid.

DJ Toya FanClub in SecondLife: secondlife:///app/group/945567af-d4e8-9632-873a-6af1abc3df3a/about

Update: 17-11-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *