Shop Blogs

Gizza Montana en nieuwe schoenen

Shoppen is voor iedereen eigenlijk wel leuk in SecondLife. Alles past vrijwel altijd. Zalig toch. In RL is het een frustratie in de pashokjes, drukte in de winkels, maat te klein of te groot, wachtrijen bij de kassa, zuchtende partner en uiteindelijk jij dus ook gefrustreerd.Ik doe het dus erg graag in SL tot groot ongenoegen van mijn steeds groter groeiende inventory.

Vandaag kwam ik bij Lindy Modern & Retro Shoes (SLURL onderop) terecht en heb ik 4 paar schoenen ingeslagen. Je kan er kiezen tussen een beperkt aantal Mesh schoenen en in grotere oplages prim schoenen. Maar die zijn ook heel erg leuk en mooi. Ik heb op bovenstaande foto Lindy Bally Festival aan. Heerlijk die platte schoenen in SL want high heels zijn wel harstikke mooi maar bij mij, als een van de kleinere avatars in SL, staat het vaak niet zo geweldig.

Bij Gizza ben ik intussen vaste klant. De kleding zit altijd als gegoten, modieus en prijs/kwaliteit meer dan waard. Op de foto heb ik de vandaag uitgebrachte release (nieuw), Gizza Montana, aan. De outfit is afgemaakt met een over de top zonnebril en gave tas. De tas is in twee uitvoeringen meegeleverd. Zonder pose animatie of zoals op de foto, met pose animatie. En de outfit is in 3 kleuren te verkrijgen: blauw, camel en zwart.

Mijn haar is bij Truth gekocht, een van mijn vaste kappers. Daar is veel prim en mesh haar te verkrijgen en komen er regelmatig releases uit. Truth is een van de kappers die met de tijd mee is gegaan. Het kapsel op de foto is: Truth Hair Yelena.

De roze bandana is van Fauxy Walks en te koop via Marketplace. Het fijne is dat deze bandana modify is en een prim gedeelte heeft waardoor je het via edit kan aanpassen aan je eigen maten en dus wensen.

Sieraden zijn prive 😉

Mijn advies is… inloggen en lekker rond gaan neuzen. Je komt ongetwijfeld leuke dingen tegen. En als je twijfeld bij een outfit neem eerst als het er is een demo (uitprobeer versie voor 0-2 L$). Is het er niet dan is de afweging die je moet maken; is het een bekende shop? Prijs? Of aanbeveling van vrienden. Veel kleding is niet meer transfer (uitwisselbaar met anderen) dus maak voor jezelf de juiste beslissing, slaap er nog een nachtje eventueel over want het voordeel van SL is ook dat jouw maat nooit is uitverkocht.

Lindy Modern & Retro Shoes – http://maps.secondlife.com/secondlife/Mieville%20Twain/209/168/22

Gizza Creations – http://maps.secondlife.com/secondlife/GizzA%20Creations/132/113/72

Truth Hair – http://maps.secondlife.com/secondlife/Truth/158/27/34

Fauxy Walks – https://marketplace.secondlife.com/p/Bandana-Rama-Headband-Scarf-PINK-Boxed/941909

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *